Είναι καρός τώρα που προσπαθώ να μάθω τη λειτουργία του γνωστού προγράμματος επεξεργασίας εικόνας με το όνομα: Photoshop.

Κάτι έχω καταφέρει αλλά μην φανταστείτε θεαματικά αποτελέσματα!

Τα περισσότερα τα φτιάχνω με το «χέρι» όπως θα τα έφτιαχνα με μολύβι ή πινέλο στο χαρτί ή τον καμβά.  …δυστυχώς δεν μπόρεσα ακόμα να αποκωδικοποιήσω τα βαθιά μυστικά του προγγράματος που δίνουν εξαίρετα αποτελέσματα και με σχετικά μεγάλη ευκολία και οικονομία χρόνου.

Δείτε μερικά και θα καταλάβετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάνοντας κλικ στις παρακάτω εικόνες, ανοίγουν σε μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά στο  facebook. (Αν δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, πιθανόν να μη σας επιτραπεί η είσοδος. Επίσης, ανοίγοντας το παράθυρο για τη μεγέθυνση, κλείνει το παρόν κι ύστερα πρέπει να πατήσετε το βελάκι επιστροφής για να δείτε τις υπόλοιπες! Φασαρία, δηλαδή!)

Σπουδή κεφαλιού νεάνιδας με την ψηφιακή τεχνική. ΣΚΙΤΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ. Καρικατούρα φτιαγμένη στον υπολογιστή.( Προσπαθώ να  μάθω να ζωγραφίζω στο φωτοσόπ! ) Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. (Σκίτσο στο φωτοσοπ) KINHΣΗ. Φιγούρα νέου σε κίνηση. (Σπουδή στο φωτοσοπ) ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ, (Εξάσκηση στα ...εφφέ του φωτοσόπ)

Untitled

Shared with Flock – The Social Web Browser
http://flock.com

Advertisements