Κάνω σήμερα μια καινούρια αρχή. Είχα ένα άλλο blog, σε ένα άλλο spaces.live:
http://antonisgiagkos.spaces.live.com/Blog/cns!F0C885341A0F1707!1396.entry

Δυστυχὠς όμως κάποιος ανόητος…μου το έκλεψε! Μου πήρε το e-mail : giagkosan@hotmail.com, και φυσικά ὀ,τι άλλο μπορούσε να …αλώσει!

Παράθέτω μια¨Σημείωσή¨ μου όπως δημοσεύτηκε  στο φέις μπουκ, προ ημερών, για να πάρετε μια…ιδέα:

ΚΛΟΠΗ ΚΩΔΙΚΟΥ και οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!


Γράφω σήμερα αυτή τη σημείωση, για ενημερώσω τους φίλους μου, για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υποκλοπή προσωπικών μου δεδομένων στο διαδίκτυο.
Στις 26 Μαϊου παρουσιάστηκαν τα πρώτα συμπτώματα της ενέργειας του υποκλοπέα.
Δηλαδή, αδυναμία πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο στο: giagkosan@hotmail.com.
Στη συνέχεια η αδυναμία πρόσβασης επεκτάθηκε στο facebook. Είναι φανερό, πως ο υποκλοπέας, αφού έκαμε δικό του το εμαίηλ, προχώρησε στην άλωση της σελίδας μου στο facebook , αφού αυτό το εμαίηλ χρησιμοποιήθηκε κατά την εγγραφή μου στο facebook.
Μετά έβαλε χέρι και στους υπόλοιπους λογαριασμούς μου.
Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν κάνετε ¨ΕΙΣΟΔΟ¨ σε κάποιο λογαριασμό, κάτω από τα στοιχεία που σας ζητούνται, υπάρχει η φράση: Μήπως ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Αν πατήσετε εκεί, συνήθως υπάρχουν δυο επιλογές: Ή να σας στείλουν νέο κωδικό σε ένα εναλλακτικό εμαίηλ που δώσατε όταν φτιάξατε τον λογαριασμό, ή να ακολουθήσετε τη διαδικασία απάντησης σε μυστικές ερωτήσεις και άλλα προσωπικά δεδομένα π.χ. γενέθλια κλπ.
Αφού ο υποκλοπέας είχε το εμαίηλ μου: giagkosan@hotmail.com, που ήταν το βασικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου, κι αυτή τη διεύθυνση έδινα κάθε φορά που έφτιαχνα ένα λογαριασμό, τα πράγματα από δω και πέρα ήταν μόνο θέμα χρόνου.
Έτσι μου έκλεψε τους λογαριασμούς μου στο Yahoo, στο Google, κι άλλα.

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία της υποκλοπής.
Με πείραξε, βέβαια, που κάποιος παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα και με ανάγκασε να ξαναφτιάξω από την αρχή τη σελίδα μου στο facebook κι όλα τα άλλα.
Αν αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο και σταματούσε εδώ, δεν θα έλεγα, πως υπήρχε λόγος να ανησυχώ τόσο.

Με πειραξε, και με πειράζει ακόμα, κι ανησυχώ, διότι αυτός ο ανόητος υποκλοπέας κάνει απρέπειες που τις χρεώνει σε μένα.

Οι φίλοι που με γνωρίζουν, ξέρουν πως πάντα, ακόμα κι όταν διαφωνούσα σε κάποιο θέμα, ήμουν διακριτικός, ευγενικός και κόσμιος.
Απαντούσα σε όλα τα σχόλια και δεν ήθελα, να αφήσω κανέναν με το παράπονο και με την εντύπωση, πως τον σνομπάρω.
Πρόβαλα , συνήθως, τα ζωγραφικά μου έργα και κάποια ταινιάκια που κι αυτά είχαν θέμα την τέχνη μου.
Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει η ζωγραφική. Σε κάποιους μπορεί να μην άρεσαν τα δικά μου έργα. Εντάξει, δεν ισχυρίστηκα ούτε αυτοσυστήθηκα ως σπουδαίος ζωγράφος και κορυφή στο είδος!
Ωστόσο δεν νομίζω να προσέβαλα κανέναν.

Φίλοι μου, δεν θα ήθελα να σας κουράσω περισσότερο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε, πως, αν κάποιος στο facebook , με το όνομα Antonis Giagkos σας ενοχλήσει , ή λάβετε μήνυμα από τον: giagkosan@hotmail.com,…..NA ΞΕΡΕΤΕ , πως ΔΕΝ είμαι εγώ!
Το ίδιο , φυσικά, ισχύει και για το windows live. Ο giagkosan@hotmail.com, είναι ο κλέφτης!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την κατανόηση
.

Advertisements